Boty v posteli

Odmítáte provozovat sex v kozačkách či lodičkách? Pak možná svého partnera (a vlastně i samu sebe) zbytečně okrádáte o spoustu příjemných zážitků a prožitků. Retifismus (fetišismus na ženské boty) patří mezi nejčastější mužské úchylky – a pokud se nějak zásadně nevymkne z rukou, neexistuje důvod ho vašemu partnerovi zakazovat nebo ho v něm potlačovat. Právě naopak.

Potkat chlapa „trpícího“ retifismem není žádnou výjimkou – bývá totiž považován za třetí nejčastější sexuální úchylku. Hned po klasickém fetišismu (úchylkou na oblečení) a fetišismem na latex a kůži. Navíc právě úchylka na boty se často kombinuje s úchylkou na kůži – spoustu mužů parádně vzrušíte už jen tím, že se kolem nich párkrát projdete, případně o ně i otřete, ve vysokých latexových kozačkách.

Sexy nohy i důkaz dominance

Co vlastně muže na ženách v botách tak rajcuje? Nejčastěji byste se od nich dočkali těchto dvou odpovědí:

Boty dělají sexy nohy. Asi žádného chlapa nerajcuje žena ve sportovních teniskách, nejčastěji ujíždí na lodičkách nebo kozačkách s vysokým podpatkem. Ty opticky prodlužují dámské nohy, činí je tak štíhlejšími a atraktivnějšími.
Chlapy vzrušuje i chůze žen ve vysokých podpatcích. Donutí ženy chodit vzpřímeně, díky čemuž vyniknou ženské přednosti, ženy více vypnou prsa a zadek působí pevněji. Krok se sám od sebe změní z uspěchaného v ladně houpavý. Dámy v takovém případě houpou boky a zadečkem až o 25 % víc, než v botách bez podpatku.

Žena na podpatku vypadá dominantně. Spousta mužů má submisivní povahu a žádá, aby žena byla v sexu nadřazená. Aby je ovládla. Boty na podpatku tuto hru dovádějí k dokonalosti: žena je v nich vyšší, působí sebevědomě, je víc sexy. A to muže dostává. Submisivní roli si přitom občas rádi zahrají i jinak dominantní muži – svědčí to o jejich zdravé sexualitě a odvaze experimentovat.

Podpatky k lepšímu sexu?

Podpatky ve výšce okolo sedmi centimetrů mohou navíc podle jedné studie pomoci v sexuálním životě. Podle doktorky Marie Angely Cerrutové z italské Verony podporuje nošení takových bot zapojení svalů podbřišku a pánevního dna, které jsou pro sex těmi nejdůležitějšími. „Studie naznačuje, že denní nošení přiměřeně vysokých podpatků by mohlo v ideálním případě nahradit i cvičení zaměřené na pánev,“ tvrdí Cerrutová.

Není důvod se tomu vyhýbat

Některé ženy striktně zastávají pravidlo, že boty do postele nepatří. Je to přitom škoda – minimálně za vyzkoušení podobný experiment stojí. Svého muže potěšíte, sama se budete cítit sebevědomější a hlavně okořeníte váš sexuální život o novou zkušenost. To se, zejména v pozdější fázi vztahu, počítá.

Navíc nezapomínejte na to, že v botách v posteli vás uvidí jen partner, který si to přeje. Není tedy důvod k ostychu nebo studu. Jde jen o vaši hru, o vaši zábavu, o vaše potěšení. Malé experimenty v posteli ještě nikdy nikomu neublížily.

Na botish.cz zakoupíte sexy kozačky nejrůznějčích výšek kozačky, barev nebo lesklé latexové kozačky, s platformou i bez. Naleznete tu taky lodičky, či sandálky. Některé kousky jsou hodně odvážné a hodí se ryze k sexuálním hrátkám, jiné ale využijete i na běžné nošení. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou – a partner vám aspoň nebude zazlívat, že jste si zase koupila nové boty.

Zdroj: http://www.suprzena.cz/boty-do-postele-patri-chlapi-z-nich-totiz-sili/ https://www.idnes.cz/onadnes/moda/vysoke-podpatky-zdravi.A190829_125211_modni-trendy_syk
Image by Victoria Model from Pixabay