Hustlers
Nejen herečky, ale i boty Pleaser zazářily ve filmu!

Ve filmu Zlatokopky (Hustlers) se stárnoucí striptérka Ramona (Jennifer Lopez) ujme mladé kolegyně Destiny (Constance Wu), aby jí pomohla přijít si ve striptýzovém klubu na trochu toho dolarového štěstí. Když ovšem udeří finanční krize, donutí je okolnosti přejít na nové metody, ve kterých figurují sedativa a neoprávněné výběry z kreditních karet.

Film připomíná filmy jako Vlk z Wall Street, ale hlavními aktéry nejsou burzovní makléři, nýbrž striptérky. Místo mužů v oblecích tak můžete obdivovat ženská těla v lascivních kostýmech a krásných botách. Zvláště hlavní hrdinka, Asiatka Destiny, kterou hraje Constance Wu, zde vypadá obzvlášť přitažlivě. Činnost tohoto ženského gangu se nakonec podobá osudům chamtivých burzovních makléřů, i když v tomto případě budou mít diváci jistě větší pochopení.

Jinak je film příjemný, odpočinkový a rozhodně stojí za zhlédnutí. Světovou premiéru měl 7. září 2019 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu.
Na Filipínách byl film zakázán kvůli nevhodnému obsahu.

A jaké boty se blýskly ve filmu? Boty z filmu naleznete na konci tohoto článku.

Zlatokopky (Hustlers)
USA, 2019, 110 min
Drama / Krimi / Komedie

Režie: Lorene Scafaria
Scénář: Lorene Scafaria
Kamera: Todd Banhazl
Hrají: Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Cardi B, Lizzo, Madeline Brewer, Mette Towley, Trace Lysette, Mercedes Ruehl, Jon Glaser, Frank Whaley, Wai Ching Ho, Rhys Coiro, Stormi Maya, Tia Barr, Vanessa Aspillaga, Usher Raymond, Brandon Keener, Georgia Ximenes Lifsher, Steven Boyer, Doris McCarthy a další