Sandály na podpatku

Jste připravená vylepšit svůj sezónní styl? Obujte si sandály na vysokém podpatku. Objevte nejžádanější obuv sezóny - od odvážných siluet gladiátorů až po rafinované modely vhodné do kanceláře - a najděte si pár, který podtrhne váš vzhled.

Spojte je s elegantním sukňovým kostýmkem a dámskou kabelkou a v mžiku budete připravená do kanceláře. Doplňte je elegantními šperky a vytvořte módní komplet, který se hodí od stolu až po večeři.

Pokud se chystáte na večírek, dodejte svému vzhledu módní nádech botami na podpatku v zářivém odstínu, nebo si zachovejte jednoduchost s elegantní siluetou v neutrální barvě. Doplňte je nádhernými šaty a připravte se na stylový večer. Pokud chcete udělat dramatický vstup, vyzkoušejte sandály na podpatku s platformou. Nebo si vyberte pár s poutavými detaily - kamínky, strategické výřezy, kamínky a další - a vytvořte vzhled, který ostatním vyrazí dech. Zkombinujte je s elegantními šaty na ramínka a třpytivými šperky a získejte outfit, který určitě zaujme. Celek zakončete koženým páskem s cvočky a elegantním manžetovým náramkem, který ještě více vynikne.

Nakupujte sandály na vysokém podpatku na Botish.cz a posuňte všechny své ležérní i společenské outfity na zcela novou úroveň.

Nahrávám...
Zobrazení Mřížka Seznam

Produkty 49-72 z 326

Nastavit sestupně
  1. Pleaser Adore-708T-1
    od 2 175  Kč
  2. Pleaser Xtreme-872
    od 2 375  Kč
  3. Pleaser Xtreme-809
    od 2 275  Kč
  4. Pleaser Xtreme-808
    od 2 375  Kč
  5. Pleaser Xtreme-801
    od 1 975  Kč
  6. Pleaser Taboo-708
    od 2 175  Kč
na stránce
Search engine powered by ElasticSuite